Partners

Safety Move is ontstaan in de schoot van Atrium

Atrium is uw persoonlijke gps in de veranderende wetgeving en in de wereld van financiële tussenkomsten. Zelfstandigen, managers of bedrijfsleiders kunnen met Atrium de juiste nascholing of preventie-oplossing vinden, volledig conform de geldende wetgeving in transport, logistiek of bouw. Via een centraal, open en gebruiksvriendelijk online-platform kan iedere geïnteresseerde zich informeren en engageren voor nascholingen bij hem in de buurt.

Atrium is dé Belgische specialist bij uitstek in beroepsopleidingen en focust op 5 domeinen: wegvervoer, intern transport, veiligheid & preventie, gevaarlijk transport en lassen.

Atrium telt 25 vaste medewerkers, is gevestigd in Ham en Zeebrugge, bundelt een netwerk van 150 specialisten en is actief in heel België.

Bezoek de website

 

Safety Move werkt samen met Puntoo

PUNTOO is een ERP-systeem en biedt modules voor CRM, facturatie, stockbeheer en projectmanagement, … voor uw bedrijf. Stel zelf je modules samen aan de hand van uw noden en die van uw medewerkers.

PUNTOO past binnen iedere onderneming. Gaande van eenmanszaken, KMO’s of grote ondernemingen, analyseren wij hoe PUNTOO het best past binnen uw onderneming.

Bezoek de website